Acte Solidari a favor de Fundació Ginesta

Cartell definitiu_a72ok

El proper dissabte 21 de Febrer a les 18:00 hores, el Grup de Teatre “L’Esplai” representarà l’obra de teatre “No te vistas para cenar”, al teatre de la Casa de Cultura de Sant Adrià de Besòs (C/ Mare de Déu del Carme, 22). Tanmateix abans de començar l’obra podreu gaudir també d’un petit concert a càrrec de la Coral “L’Avancet”.

Aquest grup de Teatre es va formar l’any 2004 a partir del grup de pares «Arco Iris» que junt amb el «Moviment d’infants i joves Santa Engràcia» composen «L’Esplai Parroquial Santa Engràcia» amb seu a Barcelona.

L’objectiu prioritari del grup és divertir-se i divertir al públic. Actuen a casals, escoles, centres cívics, cases regionals, en definitiva, locals o sales amb aforament suficient on poder representar les obres que posen en escena.

Els beneficis obtinguts són destinats única i exclusivament a la cobertura de les despeses de posada en escena i actes benèfics solidaris com és el nostre cas.

Us animen a participar d’aquest acte cultural, on segur que gaudireu d’una estona de diversió a la vegada que contribuïu amb una bona causa, com és el manteniment de la nostra activitat com a Fundació.

Sobre Fundació Ginesta

Fundació Ginesta és una fundació privada sense ànim de lucre i totalment independent, promoguda per la iniciativa de pares i mares de persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament que necessiten de suports i serveis que els facilitin l’accés a la “normalitat”.

Fundació Ginesta recull el testimoni de més de trenta-cinc anys de treball per la integració social i laboral d’aquestes persones.

Més de vuit-centes persones, ateses en els nostres serveis educatius, laborals, d’assistència i d’habitatge, gaudeixen avui d’una vida digna totalment integrada a la societat, el treball i la vida adulta.

Més informació:

http://fundacioginesta.org/

Pin It

Una respuesta a “Acte Solidari a favor de Fundació Ginesta”

  1. […] Joan S El proper dissabte 21 de Febrer a les 18:00 hores, el Grup de Teatre “L’Esplai” […]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Webs amigas

Destinatarios

Ortopedias, Técnicos ortopédicos, Centros socio-sanitarios, Balnearios, Farmacias con Ortopedia, Instituciones, Asociaciones, Administraciones, Empresas proveedoras.